Ei taas. Jouduin taas kieltäytymään lehtimyyjälle. Aamupäivästä soittanut outo, matkapuhelinliittymälle tavanomainen puhelinnumero teki uusintasoiton johon vastasin. Etsin tuulisuojaa, tai kansankielisesti moottoripyörän tuulilasia julkisesti internetissä ja toivoin nyt tämän olevan ensimmäinen yhteydenotto mukaviin kauppoihin, mutta ei.

" No se on Mikko täältä -firmannimi- hei!"

- Ööh, no hei...?

" Sulla on käynyt mahtava tuuri, kun vastasit luuriin! Olet meinaan oikeutettu saamaan ensimmäisen kahden kuukauden ajan jenkkiautonimistä lehteä ilmaiseksi kun tilaat palvelun plaa plaa plaa vuodeksi hintaan 49,90 ja kaikenlisäks mukaan tulee linkkaria sun muuta krääsää..plaa..plaa.plaa.."

Tässä kohtaa minulla alkoi pata käydä jumiin. Se tunne kun olet ilmoittanut väestörekisterikeskuksen sivuilla pankkitunnuksiasi käyttäen itsellesi suoramarkkinointikiellon ja joudut silti kärsimään tämäntyyppisistä puheluista. Tunne on kuin rättisitikalla kesäpäivänä kun jäähdytin keittää ja kansipahvi palaa, voihan vittamiini. No ystävällisesti kieltäydyn kahdesti, jonka jälkeen sain mukavat päivänjatkot. No ensikerralla tämä numero ei enää minua häiritse, kiitos älypuhelinten "mustan listan".

- Markus